Ole Gunnar Solskjær forbereder sig på at bruge på ‘kortvarig fix’ hos Manchester United

Ole Gunnar Solskjær har ændret sin holdning og sagde, at han er klar til at signere en spiller i denne måned som en “kortvarig løsning” for Manchester United, men insisterer på, at det ikke ville være at beskytte hans egen position.

Lederen har tidligere afskediget tilføjelse af alle, der kun ville være til brug i den nærmeste fremtid, men sagde på fredag: ”Det ville ikke altid være det værste, du kan gøre for at sætte en kortvarig løsning, hvis det er godt for gruppen her og nu.

”Men du ville ikke sætte dig selv i en situation, hvor du har gjort noget, som du fortryder om 18 måneder.Vi er nødt til at gøre due diligence – karakter af spillere, kvalitet af spillere, der er den rigtige pasning i dette hold. ”Premier League: 10 ting at se ud til i denne weekend Læs mere

Gary Neville, en tidligere United-kaptajn, erklærede for nylig, at Solskjær skulle ”bruge klubbens penge til at beskytte sig selv”. Dette blev lagt til den norske.

“Nej, slet ikke; Jeg vil ikke beskytte mig selv, ”sagde han. ”Jeg vil gøre, hvad der er bedst for klubben, hvad jeg synes, og vi føler, at det er rigtigt for klubben, og jeg vil aldrig placere mig selv foran klubben. Dette er Man Utd, og der er ingen jeg i Manchester, og for mig er der ingen jeg i dette hold. Det kunne jeg aldrig gøre – det er ikke mig.Jeg arbejder for Man Utd, ikke for mig. ”

Solskjær blev spurgt, om han er direkte nok med Ed Woodward, den administrerende næstformand, angående potentielle mål.

” Af selvfølgelig er jeg, ”sagde han. ”Selvfølgelig har vi åbne diskussioner, og vi er selvfølgelig åbne og ærlige. Men jeg ville ikke sige til dig, hvad jeg siger til ham. Det er egentlig ikke min bekymring, og det burde det ikke være. Jeg vil aldrig sige, at jeg har brug for denne og denne spiller ud af klubben til dig. ”

Solskjær ville være tilfreds, hvis ingen blev underskrevet i januar. ”Jeg har disse samtaler med Ed hele tiden,” sagde han. ”Og vi ser på, hvordan vi skal se ud om en måneds tid, fem måneders tid, i den længere periode. Han kender mine følelser, og vi kender vores følelser.Jeg er meget tilfreds med disse spillere. ”

Jesse Lingard er ude af lørdagens besøg i Norwich på grund af influenza. Han menes at konsultere Mino Raiola, agenten for Paul Pogba, som Solskjær for nylig sagde ikke skulle kommentere United. Alligevel siger Solskjær, at han ikke ville have noget problem med Lingard at tage Raiolas råd. Fiveren: Tilmeld dig og få vores daglige fodbold-e-mail.

“Jesse arbejder for Man Utd,” sagde han. ”Den, han snakker med og får hans råd fra, er ingen af ​​mine forretninger, og Jesse ved, hvad vi forventer af ham. Jeg har et godt åbent forhold til Jesse – vi snakker frit, så jeg taler ikke med agenternes mange spillere. ”

Harry Maguire er i et løb for at være fit på grund af en skadet hofte, Solskjær der beskriver centerbacken som en “kriger”.United troede tidligere i ugen, at Maguire ville være ude i en længere periode på grund af sværhedsgraden af ​​problemet. Alligevel sagde Solskjær: ”Han har en chance for i morgen. [Det] var en mindre ting; han vil gennemgå træning i dag. Han er en kriger. ”